
فضای سبز شهری
بخشی از ساختار شهر که در آن انواع درخت، درختچه، گل و چمن توسط انسان کشت می شود، فضای سبز شهری نامیده میشود. هدف از ایجاد فضای سبز تعدیل دما، کاهش آلودگی هوا، زیبایی شهر و رفاه حال شهروندان می باشد.
ضرورت وجود فضای سبز در شهرها
با توسعه روزافزون مناطق شهری و مشکلات عدیده ای مانند افزایش بی رویه جمعیت و آلودگی زیست محیطی، فضای سبز نقش مهمی در حفظ و تعادل محیط زیست شهری و تعدیل آلودگی هوا دارد.

مهمترین مشکلات فضای سبز شهری
- کمبود عناصر غذایی
گياهان براي ادامه حيات خود نیاز به مواد غذايي دارند كه مقدار آن براي گونههاي مختلف، متفاوت است. اگرچه عناصر غذایی مقدار كمي از وزن يك گياه را تشكيل ميدهند ولي هر كدام از اين عناصر نقش مهمی در فعاليتهاي حياتي گياه به عهده دارند. يكي از مشکلات گیاهان کاشته شده در فضاي سبز، كمبود عناصر غذايي و ضعف ناشي از آن ميباشد كه نه تنها باعث ایجاد ظاهر غیرعادی و زشت در گياهان ميشود بلکه موجب مساعد شدن شرايط براي حضور انواع آفات و بیماری ميگردد. بنابراین برای حفظ حیات گیاهان در فضای سبز نیاز به تأمین عناصر غذایی متناسب نوع گیاه و آنالیز خاک می باشد.
- آفات
شناسایی دقیق آفات و مبارزه اصولی با آنها از مسائل حائز اهمیت در این حوزه نگهداری و حفظ فضای سبز شهر می باشد.
حفظ فضای سبز با درون درمانی
حفظ فضای سبز با چالش آفات، بیماری و تغذیه ی نامناسب مواجه است؛ چالشهایی که بهکارگیری راهکارهایی نوین را میطلبد. درون درمانی (تزریق تنه) یکی از روش های نوین جهت تغذیه و مبارزه با آفات است که در حال حاضر شرکت فرین کشت تابان در حال انجام آن می باشد و تجربه های موفقی در این زمینه کسب کرده است.